Skip links
Inhoud

Worstmakerij

De worstmakerij van slagerij Schipper

Vroeger was het aanbod vleeswaren bij de gemiddelde slager vrij beperkt. Je had leverworst, kookworst en misschien wat verse worst, maar dat was het dan ook wel. Bij Slagerij Schipper hebben we tegenwoordig gelukkig een moderne worstmakerij en produceren we ook zelf onze vleeswaren. Daardoor hebben we inmiddels meer dan zestig worstsoorten in ons assortiment.

In onze productieruimte op de Kerkstraat worden diverse specialiteiten nog zélf gemaakt. Dirk, die al drie generaties werkzaam is bij Slagerij Schipper runt de scepter en produceert onder meer cervelaat, gebraden gehakt, zure zult, leverkaas en diverse grillworst soorten. Maar goed, dat is maar een greep uit ons aanbod…

In de werkruimte, waar ook ons verse vlees binnenkomt en wordt uitgesneden, staan de meest moderne machines die nodig zijn voor een gespecialiseerde slager in deze tijd. Toch hebben we ook nog steeds een ouderwetse, gemetselde rookkast staan. In deze kast, die nog beïnvloed wordt door het weer, roken wij op ambachtelijke wijze diverse producten. Zo vinden wij onze eigen rookworst zelf stiekem nog steeds de lekkerste van de wereld…

Dus als u op zoek bent naar verse en ambachtelijk bereidde specialiteiten: U weet ons te vinden!






Snelkoppelingen